Klassieke veteranen breiden clubhuis uit

De afgelopen weken hebben de klassieke veteranen de handen uit de mouwen gestoken met een stukje uitbreiding van het clubhuis. Van de zomer was het idee opgevat om de oude commissiekamer bij het clubhuis te betrekken en hier een mooie 'klassieke' veteranenhoek te creëren. Met dank aan sponsor Van der Leeuw Optiek, huisaannemer SKN bouw, een aantal stille sponsors en een aantal enthousiaste klassieke veteranen, kon worden gestart met het project eind oktober. Een update en een sfeerimpressie....

De meeste werkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Komende week wordt door het Parkethuys het parket gelegd, daarna kan aan de 'klassieke' inrichting worden begonnen. De inrichting wordt gebaseerd op de 135 jarige historie van onze vereniging.

Het project heeft het nodige enthousiasme opgeleverd, met als resultaat het onderdeel is geworden van een algemene 'herinrichting' van het clubhuis. Het bestuur wil samen met een comité van ervaren Concordianen gaan kijken hoe we in het clubhuis nog meer de 135 jarige historie kunnen terughalen.

Laten we hopen dat we in 2021 snel van onze nieuwe hoek kunnen genieten.

Nieuws Overzicht